Föreläsningar 2014

Då jag är mycket uppbokad så kan det vara bra att ha framförhållning när det gäller mina föreläsningar och nu tar jag emot bokningar dels i slutet av vårterminen 2014 men har även påbörjat planeringen inför höstterminen 2014. För att läsa mer om mina föreläsningar så hittar ni informationen under fliken här på sidan eller på www.nexpo.se

Jag fortsätter även arbetet med att författa lektionsförslag, värderingsövningar och diskussionsmaterial gällande nätmobbning, etik på nätet och kränkande behandling och har ni några specifika önskemål om så får ni gärna höra av er med tips och idéer.

Materialet används idag på flera hundra skolor över hela Sverige och endel är gratis medans andra går att beställa eller få i samband med att man bokar en föreläsningsdag

Jag hoppas att vi ses och har ni några frågor så får ni gärna höra av er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *