Trollbodaskolan i hässelby

Idag fick jag äran att föreläsa på trollbodaskolan i hässelby. 1 elevföreläsning för år 4-6, sen 1 för 7-8 samt fullt hus för föräldrar på kvällen (cirka 120 föräldrar blev det till slut). Det som genomsyrade dagen var bra diskussioner med mycket frågor från engagerade elever och föräldrar. Allt från hur PUL fungerar i andra länder till åldersgränser på sociala medier och hur man kan förhålla sig till dem som förälder trots att barnen kanske är lite yngre. Även eleverna hade en hel del frågor och ville även ventilera egenupplevda händelser, hur man kunde tänka kring dem och vad man kunde göra.

Vill ni ha föreläsningar om nätmobbning och etik på nätet så besök www.nexpo.se

Bokar man ett upplägg så ingår även värderingsövningar, lektionsförslag och diskussionsmaterial så att skolan kan arbeta med detta på lång sikt och involvera både eleverna och föräldrarna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *