Fortbildning för pedagoger 18/10

​Välkommen på fortbildning för pedagoger inom nätmobbning, näthat och digitala kränkningar i Örebro den 18 oktober

Tisdagen den 18/10 kl 18:15 i City konferenscenter bjuder Surfasmart in till en kvällsföreläsning för pedagoger i grundskolan som handlar om hur man kan motarbeta nätmobbning och kränkande behandling som sker digitalt bland eleverna och hur man från skolans håll kan arbeta i ett förebyggande syfte.
Under föreläsningen så går vi bland annat igenom populära sociala medier bland barn och unga som KIK, Snapchat, Instagram, Ask.fm, Periscope etc, vad man gör och hur de fungerar, hur nätmobbning och kränkande behandling digitalt ser ut samt ger verktyg för att arbeta med det här i klassrummen på lång sikt som exempelvis lektionsmaterial, värderingsövningar och diskussionsmaterial.
Föreläsningen hålls av f.d IT-pedagogen och föreläsaren Niclas Ottosson som utbildat på främst skolor men även universitet sedan 2006 och idag är en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom området
Kostnaden är 495 kr ex moms per person och i det så ingår utbildningsmaterial samt fika under pausen.
Anmälan mailas till konferens@surfasmart.com med skolans namn, namn på deltagarna samt organisationsnummer och fakturaadress till skolan. Faktura skickas efter föreläsningen och anmälan på antalet deltagare är bindande men namnen på anmälan kan ändras i efterhand
Mer information om föreläsningarna finns på www.nexpo.se eller telefonnummer 0735434622
Välkommen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *