Ska man lägga ut sin MSN på en community?

 

Många skriver sin msnadress på sin community så att andra ska kunna ta kontakt med en. Det här leder till att många även får kontakt med obehagliga personer som skriver eller skickar dumma saker. Personerna som man får kontakt med kan vara helt okända för den som har msnadressen.

Ett bra råd för att slippa detta är att ha en fejkad msnadress med ett helt annat namn som inte kan relateras till en själv på något sätt och som man i regel inte använder. Det är denna adress som man lägger ut på sin community.

Då kan man göra på det här sättet:

1: Lägg ut den fejkade adressen på communityn

2: Andra personer tar kontakt med en alternativt lämnar ut den till personer man vill ha kontakt med

3: Pratar med de nya kontakterna på den fejkade msnadressen.Känns någon av dem obehagliga så blockerar man dem utan att de har en möjlighet att veta vem man egentligen är

4: De som är sjyssta ger man den riktiga msnadressen till